Biljardi


Biljardi on perinteisin ja suosituin Klubin jäsenten harrastuksista. Klubilla on kaksi kaisa-biljardipöytää jotka hankittiin huhtikuussa 2010. Klubin joukkue ja Klubin jäsenet ovat osallistuneet menestyksekkäästi sekä Yhteistoimintaklubien että Suomen Biljardiliiton avoimiin biljardikilpailuihin aina SM-tasolla asti.

Toinen biljardipöydistä ja kihojen parvi

TASOITUSSARJA eli ”viikkokisat”

Sarjassa pelataan syys-kevätjaksolla 10 osakilpailua erikseen ilmoitettuna ajankohtana, yleensä yhtenä perjantaina per kuukausi. Kisat ovat tasoitukselliset, jotka tasoitukset muuttuvat menestyksen myötä. Tasoitukset pyörivät haarukassa  – 60 … +30 aloituspistettä.
Osallistumisesta saa yhden pisteen, kunkin pelin voitosta aina yhden pisteen ja osakilpailun voittaja saa neljä, toinen kaksi ja kolmas vielä yhden lisäpisteen.
Seitsemän parasta osakilpailua huomioidaan, kaikki osallistumispisteet kuitenkin lasketaan. Viimeisen osakilpailun jälkeen neljä parasta pelaa play offit ”paras kolmesta” – systeemillä.
Kaikkiin osakilpailuhin osallistumismaksu on kymmenen euroa, josta osa  jaetaan osakisan kolmen parhaan  kesken, ja osasta pottia kerrytetään kassaa finaalia varten.